GelmiForte

Gelmiforte елиминира лошиот здив еднаш и за сите, а не за неколку часа, како и другите средства

err_cena przed_24
err_cena po_24
Купи сега

Gelmiforte - Содржи природни "антибиотик", кој ги убива распаѓање бактерии

  • Gelmiforte - извод од амарант семиња активно неутрализира и ги отстранува токсичен отпад
  • Gelmiforte Gelmiforte само еден курс, и засекогаш да заборавиме на необични на комуникација.
  • Gelmiforte ефикасно ги уништува бактериите и ги отстрани токсините убива процеси на распаѓање, не само заштеда на мириси, но исто така и плакета на забите и јазикот,
  • купи сега

ефикасност Gelmiforte пресметува според стандардниот метод (број на пациенти врати во вкупниот број на пациенти во група од 100 луѓе се третираат) е 98%


GelmiForte - беше создаден со учество на Институтот за паразитологија и нашата група на млади независни научници.

Здраво дишење е здраво тело. Вие се чувствувате светлина како резултат на сеопфатна чистење на отрови, слуз, патогени микроорганизми и паразити од Gelmiforte.

  • Листовите на црна рибизла - има лековити својства и анти-воспалителни, како и природен аналгетик. Тоа значи дека оваа компонента помага да се елиминира болка во првите фази на елиминација на паразити.
  • Листовите Primrose - подобрување на функциите на стомакот, елиминирање на икање, грчеви, надуеност, елиминирање на токсини од бубрезите (главна и најтешките место за чистење на акумулација на токсини и отрови).
  • Тасев - Елиминација на гастритис, чиреви, дијареа
  • Ливадско цвеќе - елиминирање на хроничен замор (се уморни брзо, без разлика што правиш);

GelmiForte

Gelmiforte елиминира лошиот здив еднаш и за сите, а не за неколку часа, како и другите средства

err_cena przed_24
err_cena po_24
Купи сега